2020 is begonnen…

We wensen iedereen een kleurrijk en gezond 2020

2019 stond in het teken van het 40 jarig kunstenaarschap van Annemiek. Het was een indrukwekkend jaar. Een  van de hoogtepunten was het jubileumweekend in onze galerie en de verschijning van het boek ‘Schilderen met Licht’.

Er is geschiedenis geschreven in Suriname; Annemiek Punt  heeft samen met de bevriende Surinaamse kunstenaar George Struikelblok de prachtige tentoonstelling “Schitterend Glas’ gerealiseerd in Paramaribo. Zelfs het jeugdjournaal besteedde aandacht aan deze bijzondere samenwerking.

De film Beeldend Licht van filmmaker Fokke Baarssen  heeft in 2020 wederom een Award ‘Best Director’ gewonnen.  Dit was de zesde internationale Award!

In 2019 is de collectie giclées van Annemiek Punt flink uitgebreid.  In de kunstwereld worden de giclées van Annemiek geroemd vanwege de grote verscheidenheid, kwaliteit en mate van detail. De giclées zijn allemaal te vinden in onze webshop op www.kunst-punt.nl

Dan hadden we nog de Pop Up galerie in de Rai in Amsterdam met bijna 100.000 bezoekers.

Maar het meest bijzondere zijn de persoonlijke ontmoeting in onze galerie in Ootmarsum. Ook in 2020 hopen we velen van u te mogen ontmoeten!

In het voorjaar starten we met het plaatsen van een monumentaal kunstwerk voor de Bergkerk in Amersfoort. Daarnaast is Annemiek volop bezig haar ideeën voor haar kunstwerken uit te werken. We gaan er ook in 2020 een bijzonder jaar van maken!

Wellicht tot ziens in onze galerie in Ootmarsum,

Annemiek, Astrid & Maartje

Annemiek Punt meet de ramen op in de Bergkerk te Amersfoort.