Bijzondere tentoonstellingen

In de afgelopen jaren heeft Galerie Annemiek Punt meerdere museale tentoonstellingen georganiseerd met kunstwerken van diverse gevestigde glaskunstenaars, onder wie Frank van den Ham, Mieke Groot, Richard Price, Mari Meszaros, Maurice La Rooy, John Burton, Rachel Daeng Ngalle en  Willem van Oijen. Duizenden geïnteresseerden hebben deze bijzondere tentoonstellingen bezocht.

Onze meest recente tentoonstelling bracht de top van de internationale glaskunst bij elkaar, in combinatie met de levensgrote schilderkunstwerken van George Struikelblok. Dit heeft geleid tot een bijzondere artistieke samenwerking tussen George en Annemiek, waarbij ze geregeld elkaars atelier bezoeken.

George Struikelblok
Struikelbok is één van Suriname’s bekendste beeldend kunstenaars. Hij begint zijn kunstopleiding aan de Nola Hatterman Kunstacademie in Suriname. In 1997 vervolgt hij de opleiding aan het ‘Edna Manley College for the Visual and Performing Arts‘ in Jamaica. De twee jaar in Jamaica zijn cruciaal voor de ontwikkeling van zijn werk en thema’s. Hij neemt deel aan vele nationale en internationale tentoonstellingen en in 2006 opent hij zijn eigen werk- en expositieruimte in Paramaribo.

Atelier – Galerie