Galerie-medewerkster gezocht

Galerie Annemiek Punt zoekt een allround galerie-medewerker die zichzelf herkent in de volgende steekwoorden: zelfstandig, flexibel, handige duizendpoot, representatief, goedgehumeurd, commercieel, empatisch en creatief in het oplossen van allerhande zaken.

Beschikbaarheid:
dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddagen en nadrukkelijk op zaterdagen en zondagen. De werktijden worden in goed overleg afgesproken.

Wat ga je doen?
* Het ontvangen en voorlichten van bezoekers in onze galerie
* Je bent mede-verantwoordelijk voor het netjes houden van de galerie, dus opruimen en  schoonhouden hoort bij de dagelijkse taken.
* Bijspringen in allerlei klussen zal regelmatig voorkomen: beelden versjouwen, schilderijen ophangen, maar bijvoorbeeld ook het organiseren van een activiteit en het inrichten van de galerie.
* werken in een energieke sfeer met leuke collega’s

Wat vragen wij van jou?
* toegankelijke, vriendelijke en flexibele persoonlijkheid
* Affiniteit met kunst in het algemeen en een positieve kijk op de kunst die onze galerie voert.
* Je vertegenwoordigt onze galerie en praat met veel mensen, dus een representatief  uiterlijk en goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk.
* Het beheersen van de Engelse en Duitse taal is fijn vanwege onze internationale bezoekers.
* Ervaring in een soortgelijke functie is prettig maar niet noodzakelijk.
* Je moet flexibel, handig, fit en krachtig zijn, want de werkzaamheden kunnen behoorlijk uiteenlopend zijn, gastvrouw zijn, klusser en cateraar. Je moet kunnen improviseren en ad hoc kunnen reageren. Je moet stress-bestendig zijn en je kunt zelfstandig en in teamverband werken.
* Je bent flexibel in je tijd: tijdens zon- en feestadagen zijn we geopend. Je werkt dus met name in weekenden, maar ook doordeweekse middagen
* In bezit van rijbewijs en auto.

Wat bieden wij jou?
Een aangename, energieke en unieke werkomgeving die van tijd tot tijd hectisch kan zijn, waarin je werkt binnen een klein team.

Salaris: goed salaris geboden, in overleg en afhankelijk van opleiding en/of ervaring.

Interesse? Meer informatie? Alleen per mail. Telefonisch beantwoorden we geen vragen over deze vacature.
Mail je motivatie en CV naar:
Astrid Vroemisse  galerie@annemiekpunt.nl