Giclées van Annemiek Punt | Atelier Galerie Annemiek Punt in Ootmarsum | zie ook onze online galerie www.kunst-punt.nl

Webshop

In onze webshop en online galerie www.kunst-punt.nl vind je de exclusieve Giclées, kunstkaarten, boeken en film van Annemiek Punt.

De Giclées van Annemiek Punt

De ruime collectie exclusieve Giclées van Annemiek Punt wordt permanent tentoongesteld in onze online galerie. Bekijk de mogelijkheden op www.kunst-punt.nl.

Een Giclée is een eigentijds drukmedium dat voldoet aan de hoogste eisen die door kunstenaars, musea en kunstverzamelaars worden gesteld. De Giclées van Annemiek stralen haar herkenbare beeldtaal uit. Het lijnenspel, de kleuren en de gelaagdheid zorgen onmiskenbaar voor een echte Punt.’

Giclée 'Twents Landschap' van Annemiek Punt | Atelier Galerie Annemiek Punt in Ootmarsum | zie ook onze online galerie www.kunst-punt.nl

 

De kunstkaarten

In de webshop is een ruime collectie kunstkaarten te bestellen van de glaskunst en schilderkunst van Annemiek. Hier vind je zowel ansichtkaarten als wenskaarten.

De boeken & de film

Er zijn al 10 boeken gepubliceerd over de kunst van Annemiek Punt. De boeken die nog beschikbaar zijn, zijn verkrijgbaar in de webshop. Tevens is de film ‘Beeldend Licht’, over het leven en werk van Annemiek, daar te bestellen.