Ontdek de Kunst van Glas-in-Lood door Annemiek Punt

Annemiek Punt is een gerenommeerde kunstenaar in de wereld van glas-in-lood en gebrandschilderd glas. Vanaf jonge leeftijd heeft zij haar opleiding in glazenieren en brandschilderen gevolgd in Duitsland, waar zij niet alleen de technieken leerde, maar ook het ambacht perfectioneerde. Haar werken, waaronder monumentale glas-in-lood kunstwerken, hebben zowel nationaal als internationaal erkenning gekregen. Een van haar meest opmerkelijke projecten is het gebrandschilderde glas-in-loodraam voor de Nieuwe Kerk in Delft. Dit kunstwerk markeerde haar definitieve doorbraak en wordt gekenmerkt door een unieke, expressieve en schilderachtige stijl die kenmerkend is voor al haar werken.

Bezoek Atelier Galerie Annemiek Punt in Ootmarsum

In Atelier Galerie Annemiek Punt in Ootmarsum kunt u het ontwerp van het glas-in-loodraam van de Nieuwe Kerk op ware grootte bewonderen, bevestigd aan het plafond. Dit biedt een unieke kijk op de gedetailleerde en levendige kunst van gebrandschilderd glas.

Ontdek meer over hoe Annemiek Punt de traditionele technieken van glas-in-lood en brandschilderen heeft getransformeerd in haar eigentijdse, expressieve en schilderachtige kunst. Elk raam vertelt een verhaal en verandert een ruimte met licht en kleur.

'De opwekking van het dochtertje van Jaïrus' in de Nieuwe Kerk in Delft - Glaskunst van Annemiek Punt in Ootmarsum
Het befaamde glas-in-loodraam in de Nieuwe Kerk in Delft met als thema het bijbelverhaal over het dochtertje van Jaïrus.
Detail kunstwerk voor het Carmel College - Glaskunst van Annemiek Punt in Ootmarsum

Meld je aan voor onze nieuwsbrief