Ontdek Glaskunst in Ootmarsum bij Atelier Galerie Annemiek Punt

Het Atelier Galerie Annemiek Punt, gelegen in het pittoreske Ootmarsum, is een unieke tentoonstellingsruimte die zich specialiseert in glaskunst en schilderkunst. Annemiek Punt, een gerenommeerde glaskunstenaar, begon haar carrière al op 19-jarige leeftijd in 1979 en heeft sindsdien een indrukwekkende bijdrage geleverd aan de wereld van de glaskunst. Haar atelier, oorspronkelijk gestart in Denekamp, is nu gevestigd in Ootmarsum in een sfeervol voormalig kindertehuis waar haar kunstwerken optimaal tot hun recht komen.

Monumentale Glaskunstwerken van Annemiek Punt

In dit bijzondere atelier in Ootmarsum heeft Annemiek Punt vele monumentale glaskunstwerken vervaardigd. Een van de hoogtepunten is het raam ontworpen voor de Nieuwe Kerk in Delft. Bezoekers aan het atelier kunnen dit indrukwekkende ontwerp op ware grootte aan het plafond bewonderen. Deze en vele andere grote opdrachten benadrukken waarom Atelier Galerie Annemiek Punt wordt beschouwd als een centrum voor glaskunst, in Ootmarsum en ver daarbuiten.

Bezoek Atelier Galerie Annemiek Punt

Voor liefhebbers van moderne glaskunst is een bezoek aan Atelier Galerie Annemiek Punt in Ootmarsum een must. Ervaar de betoverende wereld van glaskunst. Plan uw bezoek en ontdek waarom Annemiek Punt toonaangevend is in de wereld van de glaskunst.
De galerie van Annemiek Punt naast het klooster in Ootmarsum - Glaskunst van Annemiek Punt in Ootmarsum
Atelier Galerie Annemiek Punt, de tentoonstellingsruimte van Annemiek Punt’s glaskunst én schilderkunst in Ootmarsum.
Detail kunstwerk voor het Carmel College - Glaskunst van Annemiek Punt in Ootmarsum

Meld je aan voor onze nieuwsbrief