Innovatie en Ambacht in Glasversmelting

Annemiek Punt is een erkende pionier in de techniek van glasversmelten in Nederland. Al vanaf het begin van haar carrière heeft zij deze bijzondere en veelzijdige techniek meesterlijk toegepast. Door haar diepgaande kennis en jarenlange ervaring heeft Annemiek een unieke en herkenbare beeldtaal ontwikkeld, die de basis vormt van al haar kunstwerken.

Een Unieke Stijl in Glasversmelting

Annemiek combineert ambacht met artistieke vrije vormgeving, wat resulteert in kunstwerken die zowel technisch indrukwekkend als visueel expressief zijn. Haar schilderachtige en expressieve stijl is onmiddellijk herkenbaar en wordt gewaardeerd door een breed publiek. Haar expertise in het glasversmeltingsproces maakt het mogelijk om complexe en grootschalige projecten uit te voeren voor kerken, stiltecentra, instellingen en particulieren door heel Nederland.

Bezoek Onze Galerie in Ootmarsum

In onze galerie in Ootmarsum kunt u een breed scala aan kunstwerken van Annemiek bewonderen, die variëren in grootte en techniek, van kleine decoratieve objecten tot grote installaties. Ontdek zelf waarom haar kunst in glasversmelting zo gewaardeerd wordt en hoe Annemiek deze kunstvorm naar een hoger niveau tilt.

Het tweedelige kunstwerk voor de Canadese Begraafplaats in Holten - Glaskunst van Annemiek Punt in Ootmarsum
Monumentaal kunstwerk in glasversmeltingstechniek, voor de Canadese begraafplaats in Holten.
Detail kunstwerk voor het Carmel College - Glaskunst van Annemiek Punt in Ootmarsum

Meld je aan voor onze nieuwsbrief