Kunst in Ootmarsum: Een Jaarlijkse Kunstmanifestatie in het Hart van Twente

Elk jaar, in het laatste weekend van augustus, transformeert Ootmarsum zich in een bruisend centrum van kunst en creativiteit met het evenement Kunst in Ootmarsum. Dit bijzondere evenement trekt meer dan 200 kunstenaars uit binnen- en buitenland die door het hele historische centrum van Ootmarsum hun werken tentoonstellen. Kunst in Ootmarsum biedt een unieke kans om diverse kunstvormen in een schilderachtige setting te ervaren.

Thema’s en Activiteiten tijdens Kunst in Ootmarsum

Ieder jaar staat ‘Kunst in Ootmarsum’ in het teken van een specifiek thema, waarrond diverse speciale activiteiten worden georganiseerd. Geïnspireerd door de artistieke sfeer van Montmartre, biedt dit evenement bezoekers een veelzijdig programma dat zowel de liefhebber van klassieke kunst als de moderne kunstzoeker aanspreekt.

Plan Uw Bezoek aan Kunst in Ootmarsum

Voor de meest actuele informatie over het evenement, inclusief exacte data, programma-details en deelnemende kunstenaars, adviseren wij u om de officiële website van Kunst in Ootmarsum te bezoeken. Ontdek zelf waarom dit evenement jaarlijks duizenden bezoekers trekt en een hoogtepunt is in de culturele agenda van Ootmarsum.
Detail kunstwerk voor het Carmel College - Glaskunst van Annemiek Punt in Ootmarsum

Meld je aan voor onze nieuwsbrief